Övriga annonser (stipendier, events, uppsatsämnen etc)

1. Du är här:
  3. Juridiska institutionen
  4. Utbildning
  5. Arbete och karriär
  6. Övriga annonser (stipendier, events, uppsatsämnen etc)

Övriga annonser (stipendier, events, uppsatsämnen etc.)

• Invitation to the - INBA-LLM India Fair 2018 2017-11-24 The Indian National Bar Association is organizing INBA - LLM Fair 2018 at The Shangri-La, Eros Hotel, New Delhi on 09th May, 2018 and at The Taj West End, Banglore on 11th May, 2018.
  • Karriärservices seminarium : SCB - din framtida arbetsgivare? 2017-11-22 Vi gästas av Statistiska centralbyrån, SCB. Du får information om deras rekryteringsbehov och hur SCB är som arbetsplats och arbetsgivare. På SCB arbetar inte bara statistiker utan en rad olika akademikerkategorier såsom systemvetare, ekonomer, jurister och kommunikatörer.
  • Nya Professionella: Delta i studien om övergången från studier till arbetsliv! 2017-11-16 Vi vill hitta faktorerna som utgör en bra introduktion till arbetslivet för nya professionella. Du som snart är en ny professionell är viktig för oss!
  • Examensarbete för juriststudenter 2017-11-14 Letar du efter ett examensarbete? Just nu letar Assistansjuristerna efter juriststudenter som vill göra sitt examensarbete hos oss. Examensarbetet är en möjlighet för en framtida anställning och vårt mål är att du som student kan stanna kvar hos oss efter avslutat arbete. Det är även en utmärkt chans för dig att få mer erfarenhet och få in en fot på arbetsmarknaden. Under examensarbetet kommer du att få en plats på vårt kontor och handledas av våra jurister – allt för att för att du ska nå bästa möjliga resultat.
  • GERNANDT & DANIELSSONS UPPSATSSTIPENDIUM PÅ 40 000 KRONOR 2017-11-10 Du som läser juridik i Stockholm och planerar att skriva din uppsats till våren har möjlighet att söka ett unikt uppsatsstipendium om 40 000 kronor. Sedan 2000 delar Gernandt & Danielsson i samarbete med Juridiska fakulteten vid Stockholms universitet varje termin ut ett uppsatsstipendium.
  • O’Brien Graduate Fellowship for Masters or Doctoral students 2017-11-02 The O’Brien Graduate Fellowship at McGill University, Canada for Masters or Doctoral students studying in the area of human rights and legal pluralism. The deadline for O’Brien Fellowship applications is December 15, 2017.
  • WILLIAM & MARY LAW SCHOOL: Writing Competition 2017-10-04 Innovative Legal Issues Likely to Arise from Artificial Intelligence and the Internet of Things Writing Competition
  • Karriärservices seminarieprogram HT17 2017-09-12 Höstterminen är igång och Karriärservices seminarieprogram. Under hösten kommer, bland andra, Röda korset, Statistiska centralbyrån och Trafikverket att presentera såväl verksamhet som rekryteringsbehov.
  • Studentpalatset 2017-09-12 På Studentpalatset vid Odenplan finns läsplatser och grupprum för studenter vid Stockholms universitet, Kungliga Tekniska Högskolan, Karolinska institutet, Södertörns högskola och Handelshögskolan i Stockholm.
  • Terrafem Stockholm söker juridikstuderande till juristjour 2017-09-07 Vill du engagera dig för ett jämställt samhälle? Bli volontär i Terrafem Stockholms jourtelefon för våldsutsatta flickor och kvinnor med utländsk härkomst!
  • Nya volontärer till Ensamkommandes Förbund Stockholm 2017-09-05 Ensamkommandes Förbund är en förening av och för unga flyktingar. Vår styrelse och våra medlemmar är mellan 12 och 26 år och har flytt ensamma eller med sin familj till Sverige. Vi vill både representera gruppen i media och politiken, men också erbjuda sociala aktiviteter.
  • Utlysning 2 Stipendier à 10 000 kr 2017-09-01 Bostadrätterna utlyser två stipendier om vardera 10 000 kr för examensarbete som rör bostadsrätten.

Kontakt:
Anna Ekström, Koordinator                                                                             Tel:08-16 33 15
E-post: annons@juridicum.su.se

Alumnnätverket