Platsannonser (fasta tjänster, extrajobb, vikariat etc.)

1. Du är här:
  3. Juridiska institutionen
  4. Utbildning
  5. Arbete och karriär
  6. Platsannonser (fasta tjänster, extrajobb, vikariat etc.)

Platsannonser (jobb)

• ZACHARIAS ADVOKATBYRÅ SÖKER JURIST OCH JURISTASSISTENTER 2017-11-24 Advokatbyrån har kontor på Skeppsbron i Gamla stan. Notera att vi är en hundvänlig advokatbyrå. För mer information om oss, våra medarbetare och de rättsområden vi arbetar med besök vår hemsida www.zacharias.se.
  • Administratör (deltid, 50%) 2017-11-23 Juridiska institutionen är en av de största institutionerna vid Stockholms universitet med ca 190 anställda och ca 2 500 studenter per läsår. Juridiska institutionen är en dynamisk arbetsplats med stort utrymme för eget ansvar och professionell utveckling. Utbildningskansliet, där befattningen är placerad, består av studievägledning med olika huvudansvarsområden samt studierektor och studentexpedition.
  • Något för dig som är intresserad av det medicinska rättsområdet? 2017-11-23 Sedan 1980 bedriver IMRAB utbildnings-, konsult- och förlagsverksamhet med fokus på det medicinska rättsområdet. Våra kunder och samarbetspartner finns inom den offentliga och privata hälso- och sjukvården och tandvården.
  • Lindwall Law Group Advokatbyrå söker juriststudent. 2017-11-23 Lindwall Law Group Advokatbyrå är en affärsjuridisk advokatbyrå med lång erfarenhet av klienter inom retail, reklam och kommunikation. Vi har en stor passion för affärer och erbjuder våra klienter juridiska tjänster av högsta kvalitet. Vårt fokus ligger på strategi och proaktivitet i arbetet tillsammans med våra klienter.
  • Lawline söker fler nya rådgivare i Stockholm! 2017-11-22 Lawline grundades år 2005 och är en juristbyrå och ett studentnätverk som jobbar mot företag och privatpersoner med civilrättsliga ärenden. Juristbyrån är belägen i Stockholm och studentnätverket finns förutom i Stockholm även i Lund, Göteborg, Örebro, Uppsala och Umeå.
  • Sommar- och extrajobb för juriststudent med näsa för nyheter 2017-11-16 Den juridiska nyhetsbyrån Blendow Lexnova levererar varje månad hundratals juridiska nyheter till Sveriges jurister och andra juridikintresserade. Vi söker nu förstärkning med minst en extraskribent till vår redaktion.
  • Junior jurist med intresse för avtalsrätt och upphovsrätt (12 mån) 2017-11-14 ALIS är en upphovsrättsorganisation som företräder textskapare. Vi träffar avtal samt inkasserar och betalar ut ersättningar för användning av upphovspersoners verk. ALIS övergripande mål är att öka respekten för och stärka medvetenheten om upphovsrätten, samtidigt som vi vill underlätta för dem som vill använda sig av textverk. ALIS står för Administration av Litterära Rättigheter i Sverige. ALIS är en ideell organisation som bildades 1995 av Sveriges Författarförbund, Svenska Journalistförbundet, Sveriges Dramatikerförbund och Sveriges Läromedelsförfattares förbund.
  • HSB RIKSFÖRBUND SÖKER JURISTSTUDENTER TILL EXTRA-JOBB I JURIDISK MEDLEMSRÅDGIVNING 2017-11-14 Vill du få möjlighet att praktiskt tillämpa dina juridiska kunskaper tillsammans med vårt team av duktiga jurister, knyta värdefulla kontakter för framtiden och samtidigt dryga ut din studentkassa? Vi söker nu fler juriststudenter med särskilt intresse för bostadsrättsjuridik, hyresrätt och föreningsrätt för att utöka bemanningen av vår medlemsrådgivning under början av våren 2018.
  • Baccma söker handläggare 2017-11-14 Vi söker handläggare till vårt team! Uppdraget är på heltid. Du kommer att vara anställd av Baccma AB och arbeta hos våra kunder i Stockholms området. Tillträde efter överenskommelse.
  • 2017-11-10: Advokatbyrån Maria Turesson AB söker en juristassistent med ett stort intresse för human 2017-11-10 Advokatbyrån Maria Turesson är belägen i centrala Stockholm och arbetar med särskild inriktning mot försäkrings – och skadeståndsjuridik, personskador, familjerätt, utlänningsrätt och brottmål. För advokatbyrån är kvalitet, tillgänglighet, personligt bemötande och ett stort engagemang särskilt viktigt.
  • Ansök till FCG:s Associateprogram 2018! 2017-10-13 Är du driven och har ett gediget intresse för vad som händer inom finansbranschen? Vill du arbeta på ett företag som sätter medarbetarna främst? Delar du våra grundvärderingar Innovation, Engagemang, Ödmjukhet och Laganda?
  • Tjänsteutlysning: DeLorean Advokat behöver hjälp 2017-10-13
  • Ambitiös juridikstudent till startup- och EdTech-bolaget Psydentify 2017-10-12 Gillar du startups och vill vara med och bidra till Psydentify’s juridiska arbete? Är du nyfiken på de moderna frågeställningarna digitaliseringen medför i en bransch där du gör skillnad? I så fall vill vi ha med dig på vår resa som Psydentify’s go-to-person gällande juridiska frågor.
  • Företag söker juridikstuderande student/-er som vill utveckla en hållbar GDPR-lösning 2017-09-28 Möjlighet att anta ett spännande projekt och vara med och ta fram en komplett helhetslösning för ett företag inför den nya allmänna dataskyddsförordningen som börjar gälla 25 maj 2018.
  • Student till studentpool, advokatbyrå 2017-09-06 Vi söker nu ytterligare en student till vår studentpool, för bemanning av advokatbyråns reception. Arbetet är av praktisk och administrativ natur, kräver gott ordningssinne och en naturlig känsla för service och trevligt bemötande.

Kontakt:
Anna Ekström, Koordinator                                                                             Tel:08-16 33 15
E-post: annons@juridicum.su.se

Alumnnätverket