Platsannonser (fasta tjänster, extrajobb, vikariat etc.)

 1. Du är här:
 2. Start
 3. Juridiska institutionen
 4. Utbildning
 5. Arbete och karriär
 6. Platsannonser (fasta tjänster, extrajobb, vikariat etc.)

Platsannonser (jobb)

 • Extrajobb: Zacharias Advokatbyrå 2017-09-15 Zacharias Advokatbyrå söker en jur. stud. som studerar på termin 3 och framåt. På advokatbyrån arbetar redan två juristassistenter och vi behöver bli fler!
 • Extrajobb hos SOS International 2017-09-15 Tycker du om att ge service, har ett intresse för att hjälpa människor och vill utöka ditt CV med nya meriter? Då är detta jobbet för dig! Genom ett deltidsjobb hos SOS International kan vi erbjuda dig kunskaper inom bland annat: samtalsteknik, kommunikation och koordination
 • Doktorand i straffrätt vid Karlstads universitet 2017-09-15 Avdelningen för Juridik utlyser en doktorandtjänst i straffrätt. Ämnesområdet straffrätt innefattar som utgångspunkt de regler och principer som enligt svensk rätt gäller för kriminalisering, gränsdragning för straffrättsligt ansvar och påföljdsbestämning. Den centrala delen av ansvarsdelen knyter an till brottsbegreppets tre huvudsakliga nivåer, dvs. reglerna för otillåten gärning, rättsstridighet och skuld, liksom reglerna som gäller försök, medverkan, preskription, konkurrens och den svenska straffrättens tillämplighet i tid och rum.
 • Läkare Utan Gränser söker administrativ support till testamenteshandläggaren 2017-09-12 Läkare Utan Gränser är en medicinsk humanitär organisation som räddar liv och lindrar nöd där vi behövs mest. Vi bistår människor som drabbats av kriser, krig och naturkatastrofer oavsett politisk åsikt, religion eller etnisk tillhörighet. Vid sidan av vårt uppdrag att lindra lidandet hos människor i nöd arbetar vi med att sprida information och öka kunskapen om de humanitära kriser där vi verkar. På så sätt vill vi vara en katalysator för förändring. Läkare Utan Gränser i Sverige samlar in pengar, rekryterar fältarbetare, kommunicerar om det medicinska och humanitära arbetet, bedriver påverkansarbete och stödjer verksamheten runt om i världen.
 • Ledande konsultbyrå inom strategisk kommunikation rekryterar till vårens internship-program 2017-09-12 Diplomat Communications utlyser vårens avlönade internship-program för dig som vill arbeta som kommunikationskonsult. Programmet kombinerar praktiskt arbete i våra konsultuppdrag med internutbildningar. Vi erbjuder en spännande arbetsmiljö med goda utvecklingsmöjligheter och en potentiell vidareanställning. Programmet pågår från mitten av januari 2018 till början av juli 2018.
 • Law Student Trainee Programme 2017-09-12 Hannes Snellman är en ledande nordisk advokatbyrå med fokus på stora affärstransaktioner och komplexa tvister. Vi vägleder våra klienter med stort engagemang, hög kvalitet och nyskapande idéer. Vi på Hannes Snellman kan som enda byrå i Sverige stolt presentera vårt unika Law Student Trainee-program (LSTP) där du som student erbjuds värdefull arbetslivserfarenhet redan under studietiden.
 • Studentpool Skadereglerare Motorskador 2017-09-12 If är Nordens ledande skadeförsäkringsbolag med 3,6 miljoner kunder och 6 800 medarbetare. Vi erbjuder våra kunder – både privatpersoner och företag – försäkringar och service av hög kvalitet. Som specialister på skadeförsäkringar hjälper vi även till att förebygga skador och olyckor. Med vår kunskap och vårt engagemang bidrar vi till att skapa en tryggare vardag för våra kunder och ett säkrare samhälle i stort.
 • Studerande för meriterande extraarbete 2017-09-07 Advokatfirman Evidentia är en allmänpraktiserande byrå med inriktning mot brottmål. Verksamhetsinriktningen är förutom brottmål, migrationsrätt och familjerätt.
 • VI SÖKER EN JUNIOR AFFÄRSUTVECKLARE 2017-09-06 Kidbrooke Advisory är ett tekniskt innovativt konsultföretag med inriktning mot finansiell riskhantering. Vår affärsidé är att bistå våra kunder med att etablera ny eller förbättrad förmåga att analysera finansiell risk. Som experter på metoder och modeller för att på olika sätt skatta finansiell risk är vi ett naturligt val vid behov av resurs- eller kompetensförstärkning inom detta område. Kidbrooke Advisory består för närvarande av ett team av både seniora och juniora konsulter. Som medarbetare hos oss på Kidbrooke Advisory blir du en del av en väl sammansvetsad grupp med höga ambitioner. Merparten av tjänstens arbete kommer att bedrivas från vårt kontor i Stockholm.
 • Student till studentpool, advokatbyrå 2017-09-06 Vi söker nu ytterligare en student till vår studentpool, för bemanning av advokatbyråns reception. Arbetet är av praktisk och administrativ natur, kräver gott ordningssinne och en naturlig känsla för service och trevligt bemötande.
 • Deltidstjänst som juristassistent till AG Advokat 2017-09-05 Studerar du juristprogrammet och vill få en inblick i hur det är att arbeta på en affärsjuridisk byrå? Just nu utökar vi vår studentpool och söker dig som vill få mer praktisk erfarenhet vid sidan av studierna.
 • Ramböll söker juriststudent för inspirerande extraarbete 2017-09-05 På Ramböll arbetar 13 000 samhällsrådgivare med ingenjörsteknik, design och management consulting. I Sverige är vi i dag ca 1700 medarbetare över hela landet varav ca 450 i Stockholm. Juristavdelningen består i dag av två bolagsjurister och en Trainee som ansvarar för både strategisk och löpande juridisk rådgivning till verksamheten. Juristavdelningen är en del av stabsfunktionen vid Ramböll Sverige och är placerad på huvudkontoret vid Mariatorget i Stockholm.
 • Nu söker vi ytterligare jurister till M&A Corporate 2017-09-04 Som en av Sveriges största affärsjuridiska rådgivare med drygt 100 medarbetare erbjuder Hamilton ett brett utbud av affärsjuridiska tjänster till både svenska och internationella klienter. Vår vision är att vara den högst ansedda och mest eftertraktade affärsjuridiska rådgivaren och arbetsgivaren i Sverige.
 • Nu söker vi nyutexaminerade jurister till vår Bank & Finans-grupp 2017-09-04 Som en av Sveriges största affärsjuridiska rådgivare med drygt 100 medarbetare erbjuder Hamilton ett brett utbud av affärsjuridiska tjänster till både svenska och internationella klienter. Vår vision är att vara den högst ansedda och mest eftertraktade affärsjuridiska rådgivaren och arbetsgivaren i Sverige.
 • Nu söker vi biträdande jurist till vår Tvistlösningsgrupp 2017-09-04 Som en av Sveriges största affärsjuridiska rådgivare med drygt 100 medarbetare erbjuder Hamilton ett brett utbud av affärsjuridiska tjänster till både svenska och internationella klienter. Vår vision är att vara den högst ansedda och mest eftertraktade affärsjuridiska rådgivaren och arbetsgivaren i Sverige.
 • Lawline söker fler nya rådgivare i Stockholm! 2017-09-01 Lawline grundades år 2005 och är en juristbyrå och ett studentnätverk som jobbar mot företag och privatpersoner med civilrättsliga ärenden. Juristbyrån är belägen i Stockholm och studentnätverket finns förutom i Stockholm även i Lund, Göteborg, Örebro, Uppsala och Umeå.
 • Part-time job at Zurich Nordic 2017-08-31 Zurich is one of the world’s leading insurance groups, and one of the few to operate on a global basis. Our mission is to help our customers understand and protect themselves from risk. With about 54,000 employees serving customers in more than 170 countries, we aspire to become the best global insurer as measured by our shareholders, customers and employees. We help individuals, small and medium sized companies and global corporations around the world understand and protect themselves from risk by offering a wide range of insurance products, solutions and advisory services.
 • STUDENTPOOL TILL BRIGHT ADVOKAT 2017-08-30 Vi är en modern affärsjuridisk advokatbyrå med fokus på fastighetsrätt och entreprenadrätt. En stor del av vår verksamhet är knuten till fastighetstransaktioner, fastighetsutveckling och entreprenad. Vi har goda och långsiktiga relationer med våra klienter och ett inarbetat nätverk i fastighetsbranschen.
 • Berghco söker juridisk assistent till hösten 2017 2017-08-30 Brinner du för juridik och är intresserad av ett arbete vid sidan av dina studier? I rollen som juridisk assistent har du möjligheten att utveckla dina kunskaper och lära dig arbeta med juridik i praktiken.
 • Extrajobb för dig med intresse för försäkring 2017-08-21 Allianz Global Corporate & Specialty (AGCS) är ett av världens största försäkringsbolag med säte i München i Tyskland. Genom ett nätverk av lokala kontor och försäkringsförmedlare når vi ut till kunder i mer än 160 länder världen över. På den nordiska marknaden består aktiviteterna av företagsförsäkringar där flertalet olika försäkringslösningar erbjuds, bland annat ansvarsförsäkring och egendom- och avbrottsförsäkring.
 • Assistant Underwriter Financial Lines 2017-08-16 ACE har nyligen förvärvat Chubb och därmed har vi skapat ett globalt försäkringsbolag som verkar under namnet Chubb. Chubb är världens största börsnoterade försäkringsgivare inom egendoms- och ansvarsförsäkringar, med verksamhet i 54 länder. Vi utmärker oss genom vårt omfattande produkt- och tjänsteutbud, breda distributionskapacitet, goda finansiella styrka, kompetens inom underwriting, överlägsen skaderegleringskompetens samt globala verksamhet. Chubb har kontor i Zürich, New York, London och på andra platser och sysselsätter cirka 30.000 människor över hela världen. I den nordiska organisationen arbetar ca 150 medarbetare.

Kontakt:
Mikey Cortes, Webbredaktör                                                                            Tel: 08- 16 33 43
E-post: annons@juridicum.su.se

 

Alumnnätverket
Karriär