Nyblivna juris doktorn Haymanot Baheru presenterar i centrala delar sin doktorsavhandling i civilrätt Hyressättning – Prisets reglering vid bostadshyra. Härefter följer en diskussion under ledning av en panel. Har allt som behöver sägas om hyressättning sagts eller har samtalet bara börjat?

Talare:

• jur. dr Haymanot Baheru, SCCL

Panel:

• docent Richard Hager, Juridiska fakulteten, Stockholms universitet
  • professor Bo Bengtsson, IBF, Uppsala universitet
  • f.d. chefsjurist Tore Ljungkvist, tidigare Fastighetsägarna Stockholm
  • f.d. hyresråd Håkan Julius, tidigare chef för Hyresnämnden i Stockholm

Seminariet äger rum digitalt på Zoom (https://www.zoom.us/). Information om hur du deltar kommer skickas till anmälda deltagare efter sista anmälningsdag.

Innan seminariet håller HDK årsmöte kl. 17:00. Kallelse och mer information om årsmötet kommer att gå ut till föreningens medlemmar vid ett senare tillfälle.

Anmäl Dig senast den 6 september 2020 genom webbformuläret:
Anmäl dig här.

HDK mottager gärna en frivillig medlemsavgift på valfritt belopp, förslagsvis 200 kronor. Medlemsavgiften är årlig och avser perioden 1 juli–30 juni. För inbetalning till Hyresrättsliga diskussionsklubben, ideell förening (HDK) konto: Kontonummer: 6925-49449494 Swish: 1235099833

Välkommen!
Håkan Julius