Juridicum i media

5. Nyheter
  6. Juridicum i media

Juridicum i media

• Elica Ghavidel Rostami om arbetsrätten och covid-19 2020-03-16 Elica Ghavidel Rostami, doktorand i arbetsrätt vid Stockholms universitet, kommenterar arbetsrättsliga frågor som har blivit aktuella i samband med coronavirusets utbredning.
  • Mårten Schultz om coronaviruset i Sverige 2020-03-12 Mårten Schultz, professor i civilrätt vid Stockholms universitet, har skrivit en kommentar i Svenska Dagbladet där han beskriver regeringens beslut om att förbjuda offentliga sammankomster som en unik frihetskränkning.
  • Pernilla Leviner om fallet med flickan "Lilla hjärtat" 2020-03-10 Enligt Pernilla Leviner, professor i offentlig rätt vid Stockholms universitet och föreståndare för Barnrättscentrum, synliggör fallet med den döda flickan brister i lagstiftningen. - ”Man måste ge barns egen vilja betydelse”