Registrering på obligatoriska kurser

Registrering på de obligatoriska kurserna på juristprogrammet görs främst via webbregistrering av studenten själv.

Om du inte kan webbregistrera dig behöver du kontakta Utbildningskansliet via e-post till studentexpeditionen@juridicum.su.se (skicka helst inte e-post gällande registrering direkt till någon eller flera av studievägledningen!).

Studenter som har tillgodoräknade obligatoriska kurser ska inte anmäla sig via antagning.se och kan därmed inte webbregistrera sig själva. Kontakta bitr. studierektor Charlotta Lindström via e-post för hjälp med registrering strax inför registreringsveckan.

Webbregistrering - öppnar den 10 augusti

Görs av studenten via studentLadok som kan nås via www.su.se/mittsu eller genom att gå in här.

Telefontider registreringsveckan HT2020

Om du inte kan webbregistrera dig själv skicka ett e-postmeddelande till Studentexpeditionen så att vi kan hjälpa dig (skicka helst inte e-post gällande registrering direkt till någon eller flera av studievägledningen!).

Utbildningskansliet har följande telefontider under registreringsveckan. Var god se telefonnummer till Utbildningskansliet här.

Måndag 24/8 - torsdag 27/8: Kl. 10.00-11.30 och kl. 12.30-15.00
Fredag 28/8: Kl. 10.00-12.00

Omregistrering

Omregistreringar på kurser görs genom att kontakta respektive kursadministratör/amanuens via e-post.

Specialkurser och examensarbete

Registrering på specialkurser och examensarbete sker i särskild ordning. Kontakta resp. kursadministratör vid eventuella frågor.