Övriga annonser (stipendier, events, uppsatsämnen etc)

1. Du är här:
  3. Juridiska institutionen
  4. Samverkan
  5. Arbete och karriär
  6. Övriga annonser (stipendier, events, uppsatsämnen etc)

Övriga annonser (stipendier, events, uppsatsämnen etc.)

• Ett uppsatsstipendium med fokus på fastighetsrätt och entreprenadrätt 2021-04-08 AG Advokat ger årligen ut ett stipendium på 50 000 svenska kronor till den juriststudent som skrivit det bästa examensarbetet inom en frågeställning med praktisk relevans på kommersiell nivå för fastighetsbranschen eller entreprenadsektorn.
  • Stipendium för kvinnlig juridikstuderande 2021-04-06 Uppsala universitet
  • Högsta domstolen säljer begagnade exemplar av Sveriges rikes lag (Norstedts blå) i mån av tillgång 2021-03-09
  • Ny webbkurs om krigets lagar och folkrätten runtomkring 2021-03-04 Varma hälsningar från Svenska Röda Korset.
  • Lagböcker 2021-03-04
  • Försäljning av lagböcker 2021-03-04 Svea hovrätt säljer begagnade exemplar av Sveriges rikes lag (Norstedts blå) så länge det finns några kvar.
  • Researcher for Penguin Random House Cold War narrative non-fiction project on Fritz Bauer 2021-03-02 The author Jack Fairweather is seeking a researcher for Penguin Random House Cold War narrative non-fiction project on Fritz Bauer. Bauer was a German lawyer and politician who was in Sweden during World War II, later to become the chief prosecutor at the Auschwitz trials (1963-1965). Assistance needed to search Swedish archives on Bauer’s time in Sweden.
  • Bidrag till utlandsstudier m.m. 2021-02-23 Stiftelsen Harry Axelson Iohnsons fond för rättsvetenskaplig forskning instiftades den 24 oktober 1919 genom en donation av legationssekreteraren Harry Axelson Iohnson. Fondens ändamål är enligt donationsurkunden dels att i utlandet sprida kännedom om svensk rättsvetenskap och lagstiftning, dels att bereda unga svenska jurister eller juris studerande tillfälle att vid utländska universitet bedriva rättsvetenskapliga studier samt till trycket befordra på sådana studier grundade avhandlingar. Stiftelsen förvaltas av en direktion som för närvarande består av tre ledamöter.
  • Lagböcker till salu! 2021-02-10 Högsta förvaltningsdomstolen säljer ett antal begagnade lagböcker i mycket gott skick.
  • 2021 års uppsatsstipendium: Bostadspolitik och hyresmarknaden 2021-02-08 Hyresgästföreningen utlyser under 2021 ett stipendium på högst 25 000 kronor för en kandidat- eller masteruppsats på temat bostadspolitik och hyresmarknaden. Arbetet ska vara skrivet eller publicerat under perioden 1 januari 2021 till 31 juli 2021.
  • Vill du vara med i en spännande studie om sociala medier och psykisk hälsa? 2019-02-11 Jag går sista terminen på psykologprogrammet vid Stockholms Universitet och skriver just nu mitt examensarbete. Jag söker deltagare som använder sociala medier och som vill svara på en webbenkät. Det tar ca 20-30 minuter att svara på den och du deltar anonymt. Ditt deltagande bidrar till värdefull forskning!
  • To whom it may concern 2018-12-18 As members of Modul WTO's Advisory Board, we ask your help in ensuring the continued quality and excellence of this simulation of a WTO negotiation. The WTO benefits tremendously from this unique event and is very keen to see its success endure. We therefore encourage you to draw your student's attention to the existence of the Model WTfo and the applicatrion deadlines.

Kontakt:
Promi Hoque
Tfn: 08-16 36 78
Utbildningshandläggare

E-post: annons@juridicum.su.se

Juridiska föreningen
Alumnnätverket

RSS-flöden

Vill du prenumerera på våra annonser? För flertalet webbläsare krävs att du har ett plug-in för RSS-flöden. Det finns en mängd olika plug-in. Googla på exempelvis "plug-in", "RSS-flöden" och "namnet på din webbläsare" och välj det plug-in som passar dig bäst.

Du kan också få RSS-uppdateringar direkt till din e-postklient. I exempelvis Outlook högerklickar du på mappen ”RSS-feeds” som ligger bland dina inkorgar och anger URL-adressen till det RSS-flöde du vill prenumerera på (högerklicka på RSS-ikonen på den aktuella sidan och klistra in URL-adressen i fönstret ”Ny RSS-feed).