Platsannonser (fasta tjänster, extrajobb, vikariat etc.)

1. Du är här:
  3. Juridiska institutionen
  4. Samverkan
  5. Arbete och karriär
  6. Platsannonser (fasta tjänster, extrajobb, vikariat etc.)

Platsannonser (jobb)

• Cancerfonden söker juridikstuderande, med intresse för arvsrätt, för extrajobb 2021-04-13 Cancerfondens vision är att besegra cancer. Målet är att färre ska drabbas och fler ska överleva. För att nå dit arbetar vi med forskningsfinansiering, kunskapsspridning och påverkansarbete. Cancerfonden får inget statligt stöd utan är helt beroende av testamenten och gåvor från privatpersoner och företag. Sedan 1951 har vi delat ut mer än 11 miljarder kronor till de främsta forskningsprojekten i Sverige. I dag överlever två av tre cancer. På 50-talet var det en av tre. Vi har kommit långt, men vi är inte framme. På kontoret i centrala Stockholm arbetar ett 80-tal medarbetare och nu söker vi dig med ett genuint intresse av familjerätt särskilt arvsrätt som vill jobba hos oss med administration/handläggning av testamentesärenden.
  • Värdepappersbolag söker juriststudent med finansintresse till extrajobb inom compliance och risk 2021-04-13 Är du en driven juriststudent med minst fyra terminer bakom dig på juristprogrammet? Är du intresserad av finansmarknaden, värdepapper och regulatoriska frågor? Då kan detta vara det perfekta extrajobbet för dig!
  • Next Advokater söker juriststudent till behovspoolen 2021-04-12 Vill du arbeta på en affärsjuridisk byrå vid sidan av studierna? Vi söker juriststudenter som går på termin 2–5 för att arbeta med både administrativa och juridiska arbetsuppgifter.
  • HSB RIKSFÖRBUND SÖKER JURISTSTUDENTER TILL EXTRA-JOBB I JURIDISK RÅDGIVNING 2021-04-07 Vill du få möjlighet att praktiskt tillämpa dina juridiska kunskaper tillsammans med vårt team av duktiga jurister, knyta värdefulla kontakter för framtiden och samtidigt dryga ut din studentkassa? Vi söker nu fler juriststudenter med särskilt intresse för bostadsrätt, hy-resrätt och föreningsrätt för att stärka bemanningen av vår juridiska rådgivning till hösten.
  • Junior Legal Counsel 2021-04-07 We want to expand our Legal team with the addition of a Junior Legal Counsel to help with the expansion of the Toptracer business globally as well as handling local Swedish matters. Focus will be on dealing with simpler contracts and queries within technology, sports and media, improving templates and processes and legal research and administration. While this is junior-level role, for the right candidate there is the chance to develop quickly and take on greater responsibilities alongside the Head of Legal.
  • 7WISE Advokatbyrå söker trainee till hösten 2021-04-06
  • Grey Advokatbyrå söker biträdande jurister inom M&A och tvistlösning 2021-04-06 Grey Advokatbyrå är en affärsjuridisk byrå med ett strategiskt fokus på M&A, fastighetsrätt och tvistlösning. Vi tillhandahåller högkvalitativ juridisk rådgivning i ett effektivt och personligt format. Se närmare om oss på vår hemsida www.greyadvokat.se.
  • Justitiekanslern (JK) söker två nyutexaminerade jurister 2021-03-18
  • PROCESS ADVOKATBYRÅ SÖKER SOMMARVIKARIE 2021-03-17 Process Advokatbyrå är en modern humanjuridisk advokatbyrå som bildades 2007 genom ett sammangående av flera advokatbyråer. Våra delägare hade tidigare samarbetat i kontorsgemenskap under flera år. Process Advokatbyrå består idag av fem advokater, två biträdande jurister och en juristassistent. Brottmålsprocesserna och migrationsprocesserna utgör en tongivande del av vår verksamhet men advokatbyrån arbetar även med andra domstolsprocesser och utomrättsliga processer.
  • Real Advokatbyrå söker biträdande jurister 2021-02-19 Vi söker dig som nyligen har avlagt eller under våren kommer att avlägga din juristexamen, har genomgående goda betyg och ett stort intresse för transaktioner. Vi tror att du har ambitionen att bli framtida delägare och är beredd att satsa på en karriär som affärsjurist.
  • Would you like to be a part of our company and help us redefine the finance industry 2021-02-16 - for business, people and society?

Kontakt:
Promi Hoque
Tfn: 08-16 36 78
Utbildningshandläggare

E-post: annons@juridicum.su.se

Juridiska föreningen
Alumnnätverket

RSS-flöden

Vill du prenumerera på våra annonser? För flertalet webbläsare krävs att du har ett plug-in för RSS-flöden. Det finns en mängd olika plug-in. Googla på exempelvis "plug-in", "RSS-flöden" och "namnet på din webbläsare" och välj det plug-in som passar dig bäst.

Du kan också få RSS-uppdateringar direkt till din e-postklient. I exempelvis Outlook högerklickar du på mappen ”RSS-feeds” som ligger bland dina inkorgar och anger URL-adressen till det RSS-flöde du vill prenumerera på (högerklicka på RSS-ikonen på den aktuella sidan och klistra in URL-adressen i fönstret ”Ny RSS-feed).