Praktikplatser

Praktikplatser

 • Praktikplatser för juridikstudenter på Kronofogden, höstterminen 2021 2021-04-06 Är du i slutskedet på din utbildning inom juridik och är intresserad av att göra praktik på Kronofogden? Vi erbjuder dig som är student en möjlighet att praktisera hos oss och därmed få värdefulla kunskaper och erfarenheter inför ditt kommande arbetsliv.
 • Praktisera hos Olsson Lilja Advokater HT 2021 2021-04-06 Olsson Lilja Advokater är en brottmålsbyrå belägen på Kungsholmen i Stockholm. Byrån startades i början av 2018 av advokat Henrik Olsson Lilja efter många år som delägare på advokatfirman Althin. För närvarande sysselsätter byrån sex advokater, två biträdande jurister och en paralegal. Mer info: https://olssonlilja.se.
 • Sommarpraktik på en av Sveriges största entreprenader 2021-03-26 Är du nyfiken på hur det är att arbeta som jurist i en av Sveriges största och mer komplicerade entreprenader i sommar?
 • Törngren Magnell & Partners Advokatfirma erbjuder praktik HT2021 2021-03-25 Törngren Magnell & Partners Advokatfirma är en affärsjuridisk advokatbyrå med kontor i Stockholm. Vår verksamhet har fokus på transaktionsjuridik, främst i form av rådgivning inom områdena M&A, bank och finans, fastighet och kapitalmarknad. Vårt kärnerbjudande kompletteras av stark specialistkompetens inom områden såsom arbetsrätt, tvistelösning och technology.
 • Advokaterna Bigosinski & Bigosinska AB 2021-03-17 Praktikplats
 • Naturvårdsverket söker nu juriststudenter till exjobb och praktik! 2021-03-12 Vill du ha ett studentuppdrag inom juridik och miljö? I höst kan du göra ditt examensarbete på Naturvårdsverkets rättsenhet, eller göra din praktik på deras utsläppshandelsenhet.
 • Tyska och praktik i praktiken 2021-03-11 Kombinera språkstudier i Tyskland med praktik 14 veckor på en tysk arbetsplats, t ex en advokatbyrå i Düsseldorf.
 • Vi söker praktikanter 2021-03-08 Vill du göra praktik på en av Sveriges främsta humanjuridiska advokatbyråer?
 • Familjerättsadvokaterna söker praktikanter 2021-03-04 Advokatbyråns inriktning är humanjuridisk, det betyder att vi arbetar med den juridik som rör privatpersoner. Vi är specialiserade inom familjerätt, socialrätt och brottsoffers rättigheter.
 • EPSILON ADVOKATBYRÅ SÖKER PRAKTIKANTER HT2021 2021-02-22 Epsilon Advokatbyrå är en brottmålsbyrå belägen i centrala Stockholm. För närvarande sysselsätter advokatbyrån fyra advokater och en biträdande jurist.
 • PRAKTIK PÅ NIMA ROSTAMI ADVOKATBYRÅ 2021-02-22 Nima Rostami advokatbyrå söker praktikanter för vår, sommar och höstterminer 2021.
 • ANSÖK OM PRAKTIK PÅ ADVOKATFIRMAN DEFENS 2021-02-22 Advokatfirman Defens erbjuder studenter från juristprogrammet möjligheten till praktik under 10 veckor. Under praktikperioden får praktikanten bistå byråns advokater och biträdande jurister i den dagliga verksamheten med exempelvis rättsutredningar, inlagor till domstolar osv. Praktikanten kommer även att få följa med advokaterna och de biträdande juristerna på domstolsförhandlingar.
 • Tio veckors praktik under hösten 2021 2021-02-22 LEGIO är i dagsläget en av de äldsta och största processbyråerna i Sverige. Vi besit-ter en unik kompetens och erfarenhet som ger klienten ett avgörande övertag i sina ärenden. Vårt team av handplockade advokater och jurister har dessutom spetskom-petens inom flertalet rättsområden. LEGIO kan således bistå med en hel repertoar av juridiska tjänster. Byrån är främst verksam inom skadeståndsrätt, familjerätt och åtar sig även uppdrag som offentligt biträde inom bl.a. asyl och LVU.
 • Uddevalla tingsrätt söker juristpraktikanter hösten 2021 2021-02-15
 • Praktik 2021-02-08 Advantage Juristbyrå erbjuder praktikplats för juridikstudenter, vi är en allmän praktiserande Juristbyrå med inriktning bland annat mot affärsjuridik, fastighetsrätt, familjerätt samt tvistelösning
 • Praktikplats på advokatbyrå i Stockholm, sommar 2021 2021-02-05 Endsjö Advokatfirma erbjuder praktikplats till juridikstudent som vill få en god inblick i arbetet på en advokatbyrå med inriktning på fullservice, med internationell inriktning.

Kontakt:
Promi Hoque 
Tfn: 08-16 36 78
Utbildningshandläggare

E-post: annons@juridicum.su.se

 

Juridiska föreningen
Alumnnätverket

RSS-flöden

Vill du prenumerera på våra annonser? För flertalet webbläsare krävs att du har ett plug-in för RSS-flöden. Det finns en mängd olika plug-in. Googla på exempelvis "plug-in", "RSS-flöden" och "namnet på din webbläsare" och välj det plug-in som passar dig bäst.

Du kan också få RSS-uppdateringar direkt till din e-postklient. I exempelvis Outlook högerklickar du på mappen ”RSS-feeds” som ligger bland dina inkorgar och anger URL-adressen till det RSS-flöde du vill prenumerera på (högerklicka på RSS-ikonen på den aktuella sidan och klistra in URL-adressen i fönstret ”Ny RSS-feed).