Platsannonser (fasta tjänster, extrajobb, vikariat etc.)

1. Du är här:
  3. Juridiska institutionen
  4. Utbildning
  5. Arbete och karriär
  6. Platsannonser (fasta tjänster, extrajobb, vikariat etc.)

Platsannonser (jobb)

• Timanställd junior skadejurist till Gjensidige Försäkring 2021-01-19 Gjensidige Försäkring är ett av Nordens största försäkringsbolag med verksamhet i Norge, Danmark, Sverige och Baltikum. Skadeförsäkring har varit vår kärnverksamhet i Norge 200 år. I Sverige etablerades Gjensidige Försäkring år 2006 och erbjuder försäkringsprodukter till privatpersoner och företagskund med utgångspunkten i visionen ”Vi ska känna kunden bäst och bry oss mest”.
  • Gatujuristerna söker nya rådgivare från termin tre och uppåt till vårterminen 2021 2021-01-11 Nu har rekryteringen av nya rådgivare till Gatujuristerna startat inför vårterminen 2021. Vill du hjälpa samhällets utsatta samtidigt som du får chansen att öva upp dina juridiska kunskaper i praktiken? Då kanske detta är någonting för dig!
  • Executive Assistant på Mason Bower Group! 2020-12-18 Läser du termin sex eller uppåt på juristprogrammet och letar efter ett omväxlande och meriterande extrajobb? Trivs du bra i miljöer som präglas av innovation, kreativitet och entreprenörskap? Vill du arbeta med spännande och kvalificerade arbetsuppgifter i händelsernas centrum? Då bör du söka jobbet som Executive Assistant på Mason Bower Group!
  • Kammarrätten i Göteborg och Förvaltningsrätten i Göteborg 2020-12-14 söker nyutexaminerade jurister för ettårigt traineeprogram

Kontakt:
Promi Hoque
Tfn: 08-16 36 78
Utbildningshandläggare

E-post: annons@juridicum.su.se

Juridiska föreningen
Alumnnätverket

RSS-flöden

Vill du prenumerera på våra annonser? För flertalet webbläsare krävs att du har ett plug-in för RSS-flöden. Det finns en mängd olika plug-in. Googla på exempelvis "plug-in", "RSS-flöden" och "namnet på din webbläsare" och välj det plug-in som passar dig bäst.

Du kan också få RSS-uppdateringar direkt till din e-postklient. I exempelvis Outlook högerklickar du på mappen ”RSS-feeds” som ligger bland dina inkorgar och anger URL-adressen till det RSS-flöde du vill prenumerera på (högerklicka på RSS-ikonen på den aktuella sidan och klistra in URL-adressen i fönstret ”Ny RSS-feed).