Praktikplatser

Praktikplatser

 • SÖK 37 PRAKTIKPLATSER INOM GLOBAL UTVECKLING 2018-02-23 FUF:s Praktikantprogram höstterminen 2018
 • Svenska Handelskammaren i Nederländerna söker praktikant för sommaren 2018 2018-02-20 Just nu söker Handelskammaren i Nederländerna en ny praktikant inför sommaren 2018. Praktikplatsen innefattar allomfattande arbetsuppgifter såsom kommunikation & sociala medier, event planering, samt administrativa uppgifter.
 • Stockholms familjerättsadvokat söker praktikant till höstterminen 2018 2018-02-20 Stockholms familjerättsadvokat arbetar inom familjerättens samtliga områden samt som biträde i LVU-, LVM och LPT-mål och som målsägandebiträde.
 • Jönköpings tingsrätt söker juristpraktikant 2018-02-20 Jönköpings tingsrätt har idag ca 50 anställda på två dömande avdelningar och en administrativ avdelning. Verksamheten bedrivs i moderna lokaler som ligger i närheten av resecentrum.
 • 10 veckors praktik på Vattenfalls juristavdelning i Solna, höstterminen 2018 2018-02-19 Är du juriststudent och vill starta din kommande karriär med värdefull praktik på en juristavdelning på ett stort svenskt bolag? Nu söker vi en student för praktik under höstterminen 2018 på den juristavdelning som ger juridisk service till Vattenfalls koncernledning och de nordiska enheterna.
 • Svenska FN-förbundet söker sju utlandspraktikanter 2018-02-16 Varje år erbjuder Svenska FN-förbundet utlandspraktik hos våra systerförbund i Armenien, Georgien, Tanzania och Zimbabwe. I år söker vi sju praktikanter mellan åldrarna 20 – 30 år som är intresserade av internationellt utvecklingssamarbete. FN-förbunden i Georgien och Armenien samarbetar i ett fred- och säkerhetsprogram med fokus på demokratisering, medan Zimbabwe och Tanzanias FN-förbund arbetar inom ett program med fokus på Agenda 2030.
 • Business and Human Rights - Intership 2018-02-12 Do you have a keen interest in learning about business and human rights? Do you want to get in to the world of business consultancy? Then you might be the person we are looking for.
 • Jur.stud för praktik, sökes till advokatbyrå 2018-02-07 Mina Advokater är en advokatbyrå som erbjuder en stark partner i känsliga familjeärenden och rättsprocesser. Vi arbetar med en unik kombination av att starkt driva ärenden i rätten och fungerar som stöd under mycket svåra processer.
 • Praktik vid Energiföretagen Sveriges Brysselkontor HT18 2018-02-02 Energiföretagen Sverige ger röst åt omkring 400 företag som producerar, distribuerar, säljer och lagrar el, värme och kyla. Energibranschen investerar omkring 30-35 miljarder kronor årligen. Med rätt förutsättningar kan vi fortsätta trygga energileveranserna till hushåll, företag och samhälle - varje sekund, året om - samtidigt som vi driver på den förändring som möjliggör framtidens energisystem. Vårt mål är att; utifrån kunskap, en helhetssyn på energisystemet och i samverkan med vår omgivning, utveckla energibranschen – till nytta för alla.
 • Advokatbyrån Daniel Stjärneland söker praktikant 2018-01-19 Advokatbyrån Daniel Stjärneland söker praktikant med intresse för humanjuridik med omgående tillträde.
 • PRAKTIKANT SÖKES 2018-01-16 Säljarnas Riksförbund är ett opolitiskt riksförbund med fackliga rättigheter. Vi organiserar personer som arbetar med försäljning och marknadsföring och specialiserar oss på de villkor och avtal som förekommer inom yrkeskåren. Vårt kansli är beläget på Kungsholmen i Stockholm.
 • Law & Business Group Sweden AB söker praktikant. 2017-11-14 Vi är en juristbyrå belägen i centrala Stockholm, som förenar juridik med service. Våra lokaler ligger vid Kungsträdgården med grannar såsom Operahuset, danska ambassaden och Hamburger börs. Hos oss är klientens behov i centrum. På ett lösningsorienterat sätt hjälper vi våra klienter på bästa sätt och vi är ofta väldigt engagerade i våra uppdrag. Du kommer att sysselsättas med både kvalificerat juridiskt arbete men även med sedvanliga administrativa göromål.
 • Vill du bli en av vårens uppsatspraktikanter på vår Skatteavdelning i Stockholm? 2017-11-10 Deloitte Sweden. Bredden av tjänster och den djupa kompetens vi har i specifika frågor bidrar till vår skatteavdelnings framgång. Vi söker nu skattepraktikanter inför våren 2018. Du blir en del av vårt globala nätverk av skatteexperter i 150 länder som levererar tjänster till världens och Sveriges medelstora, stora och globala företag samt privatpersoner.
 • Vill du bli en av vårens uppsatspraktikanter på vår Skatteavdelning i Stockholm? 2017-10-31 Bredden av tjänster och den djupa kompetens vi har i specifika frågor bidrar till vår skatteavdelnings framgång. Vi söker nu skattepraktikanter inför våren 2018. Du blir en del av vårt globala nätverk av skatteexperter i 150 länder som levererar tjänster till världens och Sveriges medelstora, stora och globala företag samt privatpersoner.
 • Advokatfirman Defens söker praktikant 2017-10-26 Advokatfirman Defens söker praktikant till vår-, sommar- och höstterminen 2018. Firman arbetar särskilt med inriktning mot brottmål, men även inom humanjuridik i stort.
 • Praktikplats som hållbarhetskonsult - Stockholm 2017-10-26 Studerar du ditt sista år inom miljövetenskap, mänskliga rättigheter, juridik eller ekonomi och är intresserad av att arbeta med hållbarhetsfrågor? Ethos International söker nu praktikanter för våren.

Kontakt:
Anna Ekström, Koordinator                                                                             Tel:08-16 33 15
E-post: annons@juridicum.su.se

 

Alumnnätverket
Karriär