Praktikplatser

Praktikplatser

  • Nu söker vi på LegalWorks praktikanter till våren! 2021-01-08 Är du juriststudent i slutet av dina studier och intresserad av både affärsjuridik och legal tech?
  • Dustin söker juristpraktikant inom GDPR och dataskyddsfrågor till VT 2021 2021-01-04 Vi söker dig som är i slutet av dina juridikstudier och vill prova på att jobba som bolagsjurist samt få god inblick i hur dataskyddsarbetet på Nordens största e-handelsplattform kan se ut. Vår juristavdelning består för närvarande av 5 jurister som jobbar inom olika specialistområden. Därutöver finns en dataskyddsgrupp, som består av vår jurist inom dataskydd, två dataskyddsspecialister samt en informationssäkerhetsanalytiker. Gruppen ansvarar för det löpande dataskyddsarbetet inom Dustin, för att se till att vi uppfyller de skyldigheter som GDPR och övrig gällande dataskyddslagstiftning ställer på oss.
  • International Business Law Firm Seeking Problem Solving Commercial Minded Lawyer 2020-12-07 AMADEUS CONSULTING is offering an internship for a recent LLM graduate or (soon to be graduated) LLM student. Placement of internship is in Marbella. The period of the internship is 6 months with the opportunity to extend. 2 months remote work at the end of the internship is offered.
  • Praktik 2020-12-03 Advokatfirman Lege är en allmänpraktiserande byrå med inriktning på familjerätt, brottmål och asylrätt.
  • Familjerättsadvokaterna söker praktikanter 2020-09-07 Advokatbyråns inriktning är humanjuridisk, det betyder att vi arbetar med den juridik som rör privatpersoner. Vi är specialiserade inom familjerätt, socialrätt och brottsoffers rättigheter.

Kontakt:
Promi Hoque 
Tfn: 08-16 36 78
Utbildningshandläggare

E-post: annons@juridicum.su.se

 

Juridiska föreningen
Alumnnätverket

RSS-flöden

Vill du prenumerera på våra annonser? För flertalet webbläsare krävs att du har ett plug-in för RSS-flöden. Det finns en mängd olika plug-in. Googla på exempelvis "plug-in", "RSS-flöden" och "namnet på din webbläsare" och välj det plug-in som passar dig bäst.

Du kan också få RSS-uppdateringar direkt till din e-postklient. I exempelvis Outlook högerklickar du på mappen ”RSS-feeds” som ligger bland dina inkorgar och anger URL-adressen till det RSS-flöde du vill prenumerera på (högerklicka på RSS-ikonen på den aktuella sidan och klistra in URL-adressen i fönstret ”Ny RSS-feed).