Förstagångsregistrering antagna VT 2018

Fristående kurser 

Vårterminen 2018 börjar måndag den 15 januari. För fristående kurser gäller att nyantagna studenter VT18 kommer att få ett välkomstbrev ( V.1 ) i ett e-postmeddelande från oss på institutionen med information om webbregistrering och kursstart. För att behålla din plats på kursen måste du webbregistrera dig under den period som anges i e-postmeddelandet. Webbregistrering öppnar 4 januari 2018.

E-postmeddelandet från oss skickas till den e-postadress som du har registrerat på Antagning.se. Det är därför viktigt att du har din aktuella e-postadress registrerad där. Om du är antagen till kurs och inte får något e-postmeddelande med information, kontakta fristaende-kurser@juridicum.su.se.  

Stockholms universitet har  en hemsida som kallas en lyckad terminsstart som du kan öppna här.

Information om webbregistrering för antagna VT18 :

Webbregistrering Antagna VT18 (93 Kb)


OBSERVERA!

Om du är reservplacerad på en kurs, erbjuds du plats i det fall lediga platser uppstår. Reserver meddelas via e-post till den e-postadress du uppgivit till antagning.se.  Det är därför viktigt att du har koll på din e-post, så att du inte missar att ta eventuell reservplats i anspråk. Om du inte svarar under den period som anges i e-postmeddelandet, kommer din plats att erbjudas nästa reserv som står på tur. Vi kontaktar bara de reserver som erbjuds plats.

Omregistrering

För att göra en omregistrering på fristående kurs HT17/VT18 behöver du kontakta studievägledaren på fristående kurs: fristaende-kurser@juridicum.su.se. Som omregistrerad kan du gå på storföreläsning och anmäla dig till tenta. Omregistrerade studenter som vill delta i gruppundervisningen måste kontakta kursadministratören/kursamanuensen för respektive kurs då detta endast kan ske i mån av plats.
 

Tidigt avbrott - avregistrering

Om du önskar avbryta dina studier och vill ha kvar möjligheten att söka kursen på nytt via www.antagning.se måste du inom tre veckor från kursstart göra ett tidigt avbrott via Mina studier, www.mitt.su.se  . Sista dagen för tidigt avbrott beräknas från måndagen i den veckan som kursen startar och tre veckor framåt. Sista dagen är alltid en söndag. ( vid problem kontakta studievägledaren för fristående kurser på fristaende-kurser@juridicum.su.se).

OBS! Avregistreringar kan få konsekvenser för din rätt att erhålla studiemedel. Kontakta CSN för mer information!